viernes, 1 de junio de 2018

Aprenentatge i servei

L'aprenentatge

Resultado de imagen de aprenentatge i servei
Aprenentatge es una proposta educativa (matèria de religió i servei a la comunicació en un mateix projecte).

És un projecte educatiu.
Relaciò anada tornada intensificada efectes de cada 1 per separat
Aprenentatge a l'aula millora el servei perquè guanya en qualitat i servei dona sentit a aprenentatge.
Objectius:
1- Desenvolupar una competencia social i ciutadana (tenir actitud crítica i compromís).
2- Educar per a la justicia, solidaritat i la pau, comamb valors en ela quals s'harmonitzen l'ideal huma i cristia de la persona.
3- Conèixer el voluntariat assumint responsabilitats i treballant de forma cooperativa.
4- Orientaciò.
5- Fer grup (unir-se amb altres persones fora del nostre ambit social).
Entre altres.


Servei
Quan el professor Eduard ens va comptar sobre el que havíem de fer en aquesta matèria en tot l'any, la veritat és que ens emocionem una mica amb tot perquè no teniem cap probema amb els nens ni els avis.
Quan vam conèixer la primera vegada als avis va ser molt bonic, ells no deixaven de sonrreir i parlar amb nosaltres, i cada vegada que ens reuníem amb ells i feiem les activitats això era una història diferent que ells ens volien explicar, o algun acudit. Els avis són meravellosos i porder servils amb la nostra atecion cap a ells ... és increïble.
I amb els nens també va ser una experiència genial. Sempre feien una pregunta curiosa o volien ensenyar-nos alguna cosa nova per a ells, quan aquestes amb ells et sents com un nen també i t'oblides del que hi ha fora esperandote. Li servim a ells en la manera de jugar amb ells, ensenyant-los com s'ha de pintar sense sortir-se de les vores, en com han d'agafar les Tigeras i tallar el paper. Tot això ho vam fer amb paciència i parlant-los amb afecte i sonrrisas.

 

Després de tot aquestes experiència amb ñiños i avis, hem après que podem servir a les persones simplement amb escoltar-los, donar-los afecte i regalar-sonrrisas

APS 4TO ESO