lunes, 15 de enero de 2018

Testimonis contemporanis

Testimonis contemporanis

Imagen relacionada
                                                       Mahatma Gandhi                                                                                 1869-1948
 Va ser un advocat, polític i pensador indi conegut principalment per reivindicar i conduir la independència de l'Índia a través de mètodes no violents.


                         Resultado de imagen de martin luther king
                               Martin Luther king
                   1929-1968
 Va ser el mitjà de tres germans. Va ser un activista i pastor baptista nord-americà i conegut principalment per lluitar pacíficament contra la segregació i discriminació racial als Estats Units.


Resultado de imagen de berta caceres biografia
Berta Cáceres
1974-2016
 Va ser una líder indígena lenca, feminista i activista del medi ambient hondurenya. Cofundó el COPINH per lluitar pels drets dels lencas i va guanyar el Premi Mediambiental Goldman, el màxim reconeixement mundial per activistes de medi ambient.


Resultado de imagen de rosa parks
Rosa Parks
1913-2005
 Se li reconeix com '' la primera dama dels drets civils '' va ser una figura important del moviment pels drets civils als Estats Units. 

Resultado de imagen de victor jara
Victor Jara
1932-1973
Va ser un músic, cantautor, professor i director de teatre xilè. Va ser militant del Partit Comunista de Xile, El van matar simplement per dedicar les seves cançons, el seu art,la seva dansa i el folklore al món popular,i va ser pres gairebé com un trofeu per als militars.



Resultado de imagen de pequeña biografia de malala yousafzai
Malala Yousafzai
1997
 Als seus 16 anys s'ha convertit en la dona més jove a ser nominada al Premi Nobel de la Pau pel seu treball activista en l'educació i els drets de les dones. Volem que coneguis la seva història i t'inspiris en aquesta nena que des dels 11 anys ha lluitat pels seus drets.

Resultado de imagen de PEQUEÑA BIOGRAFIA DE LLUIS ESPINAL
Lluis Espinal
1932-1980
També conegut com Pancho Espinal, va ser un poeta, periodista, cineasta i religiós jesuïta espanyol nacionalitzat bolivià. va ser un polifacètic jesuïta d'origen espanyol amb una rellevant activitat en cinema i mitjans de comunicació.

Resultado de imagen de pequeña biografia de rigoberta menchu
Rigoberta Menchú
 Es una líder indígena guatemalenca, membre del grup maia quiché, defensora dels drets humans, ambaixadora de bona voluntat de la UNESCO.

Resultado de imagen de chico mendes
Chico mendes
1944-1988
Francisco Alves Mendes Filho, va ser un recol·lector de cautxú, sindicalista i activista ambiental. Va lluitar de manera pacífica contra l'extracció de fusta i l'expansió de les pastures sobre l'Amazones.

Resultado de imagen de nelson mandela biografia corta
Nelson Mandela
1944-1988
  Va ser un activista, advocat i polític sud-africà conegut principalment per: Lluitar pacíficament contra la segregació racial a Sudáfrica.Instaurar un model polític democràtic en Sudáfrica.Ser el president de la República de Sud-àfrica entre 1994 i 1999.

Resultado de imagen de dorothy stang pequeña biografia
Dorothy Stang
1931-2005
 Va decidir canviar la seva vida, de manera que el 1966 es va mudar a Brasil, i va buscar protegir la fauna de la selva. Va ser una missionera de les Germanes de Nostra Senyora de Namur, i reconeguda per tots com una lluitadora pels drets humans i socials. 

Resultado de imagen de oscar romero pequeña biografia
Óscar Romero
1917-1980
 Va ser un sacerdot catòlic salvadorenc i el quart arquebisbe metropolità de San Salvador, cèlebre per la seva prèdica en defensa dels drets humans i per haver mort assassinat durant la celebració de la missa a la capella de l'hospital Divina Providència. 

Resultado de imagen de rachel corrie pequeña biografia
Rachel Corrie
1979-2003
 Va ser una activista nord-americà membre de l'ISM (Moviment Internacional de Solidaritat). El 16 de març de 2003, durant una protesta contra les activitats de les Forces de Defensa Israelianes (IDF) a la franja de Gaza. 

Imagen relacionada
Pere Casaldaliga
1928
 És un religiós, escriptor i poeta espanyol, que ha romàs gran part de la seva vida al Brasil. Ha estat sempre vinculat a la teologia de l'alliberament i ha estat sempre un defensor dels drets dels menys afavorits.

Resultado de imagen de TERESA DE CULTA pequeña biografia
Teresa de Culta
1910-1997
 Va ser una missionera amb premi Nobel de la Pau en 1979 va fundar una ordre té per objectiu ajudar a "els més pobres dels pobres".

Resultado de imagen de leonardo dicaprio 2017
Leonardo Dicaprio
1974
 És un actor i productor de cinema nord-americà. L'actor és un ecologista compromès que lluita contra l'escalfament global des de la fundació que porta el seu mateix nom.

Resultado de imagen de angelina jolie 2017
Angelina Jolie
1975
 És una actriu i la famosa més humanitària, és l'ambaixadora d'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR).

Resultado de imagen de Drew Barrymore 2017
Drew Barrymore
1975
Aquesta directora, productora i actriu nord-americana dóna suport nombroses causes i entitats ambientals (ASPCA, Much Love Animal Rescue, Onyx and Breezy Foundation, The Rescue Train, UNICEF, World Food Programme).
A més va llançar la companyia de bellesa ecològica Flower Beauty, una nova línia de maquillatge respectuosa amb el medi ambient.

Resultado de imagen de ricky martin
Ricky Mrtin
1971
Té una fundació que busca eliminar el trànsit de nens i influenciar en la guerra contra l'explotació de menors, a més de millorar la seva educació i salut.

Resultado de imagen de oprah
Oprah Winfrey
1954
A través de la televisió, de llibres, pel·lícules i de la ràdio, s'adreça a dones de tot el món. La CNN i Time l'han anomenat la "dona més influent del món". Des recomanacions de llibres, activitats filantròpiques, consciència dels drets humans i activitat política, Oprah influeix en les dones de tot el planeta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario